Molendagen

Zondag 28 april 2024

Molen(eigen)aars worden verzocht om zelf publiciteit te maken in functie van de molendag. Enkel informatie aan het Molenforum-Vlaanderen meegedeeld (via info@molenforumvlaanderen.be) kan opgenomen worden in de agenda.

Overzicht van de te bezoeken molens        —-     Tips voor bezoekers.

OPGELET: de opgegeven openingsuren zijn deze die gewoonlijk gehanteerd worden tijdens de Molendag in Vlaanderen.

 

Molens bezoeken.
Via bovenstaande links krijgt u een overzicht van de molens in Vlaanderen. De lijst wordt onderhouden  (aangevuld, geschrapt) in de aanloop naar de molendagen.
Moleneigenaars.

Al wat je moet doen is de lijst van jouw provincie aanklikken, controleer of jouw molen is opgenomen met de correcte gegevens. Indien je wijzigingen wenst aan te brengen stuur je een mailtje naar info@molenforumvlaanderen.be met opgave van de aanpassingen.

Deelnemen betekent dat je je deuren opent voor bezoekers tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Andere festiviteiten op de dag zelf mogen aangekondigd worden via een link naar je eigen pagina’s.

Zorg er voor dat we ook over jouw e-mail adres beschikken, zodat we dit kunnen toevoegen aan onze mailinglijst, zodat u steeds op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Molenforum Vlaanderen die de Molendag in Vlaanderen mee organiseert is niet verantwoordelijk voor de inhoud van extern gelinkte websites. Wij proberen er voor te zorgen dat alle verstrekte  informatie correct is. Wij zijn echter wel afhankelijk van de informatie die ons door moleneigenaren wordt aangeleverd, voor wat betreft de uren waarop de molens te bezoeken zijn.