Molendagen

Tweede zondag van september

Open Monumentendag. Opgelet niet alle molens nemen deel.  


 

Eerste zondag van oktober.

Molendag in Oost-Vlaanderen. 

Oost-Vlaamse Molendag 2018


 

Tips voor bezoekers.


 

affiche_molfor_LM

Laatste zondag van April.    Vlaamse Molendag

OPGELET: de opgegeven openingsuren zijn deze die gewoonlijk gehanteerd worden tijdens de Molendag in Vlaanderen.


Molens bezoeken.
Via bovenstaande links krijgt u een overzicht van de molens in Vlaanderen. De lijst wordt onderhouden  (aangevuld, geschrapt) in de aanloop naar de molendagen.
Moleneigenaars.affiche_2018_small

Al wat je moet doen is de lijst van jouw provincie aanklikken, controleer of jouw molen is opgenomen met de correcte gegevens. Indien je wijzigingen wenst aan te brengen stuur je een mailtje naar info@molenforumvlaanderen.be met opgave van de aanpassingen.

Deelnemen betekent dat je je deuren opent voor bezoekers tussen 10:00 uur en 18:00 uur. Andere festiviteiten op de dag zelf mogen aangekondigd worden via een link naar je eigen pagina’s.

Zorg er voor dat we ook over jouw e-mùail adres beschikken, zodat we dit kunnen toevoegen aan onze mailinglijst, zodat u steeds op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Molenforum Vlaanderen die de Vlaamse Molendag mee organiseert is niet verantwoordelijk voor de inhoud van extern gelinkte websites. Wij proberen er voor te zorgen dat alle verstrekte  informatie correct is. Wij zijn echter wel afhankelijk van de informatie die ons door moleneigenaren wordt aangeleverd, voor wat betreft de uren waarop de molens te bezoeken zijn.